Terms

TERMS & CONDITIONS (T&C)- ONLINE PURCHASE

1. All items are based on first come first served basis.

2. Payment must be made (via bank transfer) before items can be delivered.

3. The maximum period for booking is 24 hours. Otherwise, the items will be sold to others.

4. Prices are not including delivery/courier charges, unless stated otherwise.

5. Delivery and handling cost is approximately:

RM8 for Jubah

(Shipment to East Malaysia or out of Malaysia may differ).

6. The item will be delivered to you on everyday (except Tuesday, Saturday, Sunday & Public holiday) after payment confirmation, via POSLAJU.

7.All sales are final. No exchange or returns allowed. If there is any concern, kindly email us and we will get back to you as soon as possible. Customer satisfaction is our main priority besides delivering you with quality products at great prices.

T&C - SHOPPING AT BOUTIQUE

  1. We accept cash and credit card payment.
  2. Purchased item is not returnable.

Term & Condition of Rental Service for Wedding and Official Function Jubah & Accessories

1.         Price is based on 1 week rent

2.         Refundable deposit will be collected based on the value of the rental

T&C- WHOLESALE PURCHASE (Belian Borong)

We welcome customers (retailers) that would want to buy our product on a wholesale basis. A discount between 20% to 30% of our published price (subject to product design and availability) will be offered for the wholesale purchase, on the following terms and conditions;

1-   Single purchase above RM3,000. Customer can mix and match any design, color or size.

2-   Goods should be inspected before delivery.

3-   Purchased items are not returnable or refundable after 5 days. Customer/retailer assumes the stock holding risk.

 

44 comments on “Terms

  1. Assalamualaikum,

    Ida,
    Syabas!!..cantik2 koleksi yg ada & lain dr yg lain..btw ada tak koleksi tudung dr kain jenis cotton or jenis lain dr polyester? tq

  2. Assalamualaikum

    Zarina,

    Buat masa ni tudung jenis cotton belum ada, tp jenus crepe turky ada..insyaAllah saya akan masukkan nnt.

  3. Assalamualaikum…

    Tahniah, saya berminat dengan tudung HP 004A..cuma nak tanya, tudung tu jarang tak? Bidang 60,kan…

    Terima kasih, teruskan usaha murni ini kerana ramai yang menyokong anda =)

  4. Assalamualaikum

    Akmarina,

    Tudung2 di dalam koleksi kami (semua bidang 60) adalah tidak jarang & tidak panas bila dipakai. Ia amat sesuai dengan cuaca di Malaysia.

    Thanks for your support :)

  5. salam, saya ada sebuah butik di kuala terengganu.bagaimana cara untuk menjadi pengedar jubah anda.

  6. salams akak..
    nisa’ ada order tudung..nisa’ dah email kt akak..nisa’ nak tahu berapa payment yg kena byr..tolong respon ye..

  7. Assalamualaikum,

    saya berminat untuk membeli di jubah online, kalu saya saya belli jubah+ stokin + tudung adakah harga pos dikira setiap helaian barangan tersebut?

  8. assalamualaikum ida

    baru berkenalan dengan website ni..dpt dari majalah anis. tahniah.
    saya berminat dengan tudung HTR 003A, tapi dah sold out. ada lagi ke ..kalau nak order

  9. Assalamualaikum Fadzilah,
    Salam Perkenalan. Buat masa ni belum ada lagi tudung tu. InsyaAllah if ada lagi, kami akan beritahu. Pls provide email address.
    Terima Kasih.

  10. Assalamualaikum.

    Boleh tak sy membuat tempahan untuk tudung2 yg dah sold out.kebanyakannya dh hbs dijual.

    Kalau ada kedai di PEnang,boleh sy tahu di mana?

    Terima kasih.

  11. Assalamualaikum Izdihar,
    Anda boleh membuat tempahan tudung yg dh sold out. InsyaAllah tudung yg dh sold out akan ada restock (but not for all designs) by Dec 2008 ini.
    Terima Kasih.

  12. assalamualaikum,

    ada kedai dekat penang x..?

    kalau boleh, boleh britau alamat..?

    supaya saya boleh teros pergi ke kedai IDA

  13. A’kum,saya atika saya ingin oder jubah jubah ini:
    1.fabric blended cotton linen (CL 003 PINK SIZE 46)
    2.Maryam (EC 001B Blue Size S)
    3.Najwa (EC 002A Cream/Maroon size S)
    4.Blended Egyption Cotton:a)wardah ECM 003B red
    size S
    b)Jumana ECM 004A
    size s
    tolong kirakan berapa jumlah semuanya sekali dgn upah potong lengan dan panjangnya sekali,panjang lengan dan panjang baju nanti akan saya berikan selepas saya buat payment.
    harap dapat kira secepat mungkin anda boleh sms jumlah ke no tel saya 019-2280722 atau email saja.
    TQ dari ATIKA.

  14. salam.
    Tahniah. kerana banyak respon yang diterima. saya nak tahu ada ke kedai kat k Terengganu tu? kalau ada bagus juga. Ramai yang tengah mencari tudung 60 in sekarang ini.

  15. salam. jz wanna know s/ada tudung 50/55″ ade x sbb sy tgk stok semua 60″. warna pinky yg bole match dgn jubah salma pink/dark blue ade x? saya berminat nk beli jubah tu tp tgh cek size yg sesuai. if got, maybe i can order one suit.

  16. Assalamualaikum

    Habsah – Maaf kami belum mempunyai kedai. Cuma online biz sahaja buat masa ini.

    Maliez – Maaf, kami tidak ada tudung bidang 50/55″.

    Terima Kasih.

  17. Assalamualaikum,

    Tahniah atas usaha menggalakan kaum wanita menutup aurat.
    Ingat tak masa mula2 pakai tudung Kesatria kat ITM arau dulu….
    Kalau ingat ,hang mussti cari aku….yus?

  18. memang jubah-jubah cantik dan saya mula yakin dengan kualiti barangan jubahonline.saya dalam proses nak kumpul jubah.kalau saya beli misalnya dalam 10 helai..ada diskaun tak? tentang kos penghantaran,bagaimana?lagi satu,sarung tangan tu..kalau saya beli setiap warna satu (kalau tak silap ada 6 warna) charge kos penghantaran x rm 3 ke?

  19. Saya berminat untuk membeli sarung lengan dan sarung kaki untuk semua warna yang ada…

    Tolong email kat saya dan beri jumlah kos yang perlu di bayar.

    Puan di sana ade tak koleksi baju untuk budak perempuan lingkungan 6 – 12 tahun.

    Jika ade .. sudi kiranya puan email kat saya gambar dan harganya….

  20. salam puan… boleh saya tahu lokasi kedai puan di penang? memandangkan saya akan ke sana pada raya cina ini.. lebih mudah untuk saya buat pilihan dan terus dapat… terima kasih..

  21. Salam kak ida,
    ain sgt suka dgn jubah2 akak nie..boleh pakai g mengajar. akak ain pun nak beli terus dari penang, senang tgk n terus beli. boleh akak kasi lokasi di penang tu?
    :)
    n akak ain nak tanya boleh tak akak cari jubah budak lelaki n perempuan, umo 3-7 tahun, dan jubah untuk lelaki dewasa.

    terima kasih ya akak.
    ain doakan akak dilindungi Allah selalu. amin

  22. Assalamualaikum Ain,

    Sila hubungi Pn Rahimah (019-4706174) untuk temujanji di Penang.

    InsyaAllah dlm lg 2 minggu akan ada jubah kanak-kanak perempuan.

    Untuk jubah kanak2 lelaki & dewasa, insyaAllah kami akan hantar di “shipment” akan datang.

    Terima Kasih.

  23. salam.. nak tanye.. ade tak pengedar jubah2 akak di kwsn berhampiran bndr sunway?

  24. saya kat batu enam kuala terengganu, macam mana untuk jadi reseller, boleh call isteri saya mahani 0139474315

  25. salam.. Nak tanya,kalau ambil sekali banyak2 macamane? ada diskaun tak? Kawan2 sedang mencari jubah. Kalau boleh, nak tolong jualkan. hehehe.

  26. As salam

    Nak tanya macam mana kalau saya berminat untuk bukak cawangan? Berapa kos dia? Syarat2 dia?

    Harao dapat respond

  27. Salam. saya berminat utk jadi reseller. berapa kos dan syaratnya.

Comments are closed.